HAIR BY DJAYRELL
IT’S YOUR HAIR DREAM

It's my Hair Haarboutique

Hair by Djayrell

Mijn verhaal

Het maakt me gelukkig dat ik vrouwen blij kan maken met perfect haar!

Kennis ervaring en liefde

Ramona biedt perfect haar voor alle vrouwen. Dat doet ze met veel kennis, ervaring en liefde. Voor wie dat wil beleven, staat ze klaar. Bij It’s My Hair geven we jou de glamour look waar je van droomt.

Je kent ze wel, de afbeeldingen van perfect haar. Lang, glanzend haar met volume. Maar perfect haar bestaat niet alleen op Pinterest. Het is namelijk verder ontwikkeld door Ramona Passage en verkrijgbaar bij It’s My Hair, de haarboutique van het zuiden.

De haarboutique en salon vind je in het hart van Eindhoven, gelegen op slechts 400 meter van Centraal Station Eindhoven. Hoe het daar kwam? Dat is een glanzend verhaal met veel volume.

“Het maakt me gelukkig dat ik vrouwen blij kan maken met perfect haar. Ik kan ze laten stralen en zelfvertrouwen geven. Dat is toch hartstikke dankbaar.”

Met vriendelijke groeten,

Perfect haar

Ramona Passage was als tiener al op zoek naar perfect haar. Jarenlang doorkruiste ze heel Nederland op jacht naar de beste haarextensions, hair weaves en haarwerken. Het haar moest behalve makkelijk te stylen ook te kleuren zijn. Daarnaast moest het haar mooi blijven en lang meegaan. Toen en nog altijd weet Ramona precies wat ze wil.

Door de vele slechte ervaringen met andere salons en leveranciers in de haarbranche was de ontwikkeling van haar eigen haarlijn een logische stap. Na vijfentwintig jaar onderzoek en het volgen van vele opleidingen lanceerde Ramona daarom in 2014 de haarlijn Hair by Djayrell.

Met Hair by Djayrell biedt Ramona perfect haar, toepasbaar voor elke vrouw. Het is de oplossing voor alle haarproblemen. Hair by Djayrell bestaat uit 100% echt mensenhaar, heeft een hoogwaardige kwaliteit en kan uiteraard geverfd en makkelijk gestyled worden.

Hoe het begon

Ramona Passage, oprichtster van ‘It’s My Hair’ heeft na jarenlang onderzoek haar eigen haarlijn ontwikkeld, ‘Hair by Djayrell’. Het haar is van topkwaliteit en bestaat uit 100% echt mensenhaar. Hierdoor is het gemakkelijk te verzorgen en gaat het haar veel langer mee. Wij hopen je binnenkort, met of zonder afspraak, in onze modern ingerichte haarboutique te mogen begroeten. Onze haarboutique is te vinden op de Dommelstraat 5-D, vlakbij het station op ongeveer 400 meter loopafstand in het centrum van Eindhoven.  Bel, mail of kom gerust even langs indien er nog vragen zijn.

Haarboutique

Inmiddels wordt Hair by Djayrell verkocht in de It’s my Hair salon in Eindhoven, de webshop en de groothandel. Ook stond Ramona in 2015 op de Beauty Trade in Utrecht en in 2016 op het Excellent Luxury Living event in Eindhoven.

It’s My Hair Hairextensions video

Ik besloot een afspraak te maken met Ramona en werd ontzettend leuk ontvangen in haar prachtige salon. It’s My Hair Beauty Salon is een professionele kapsalon, gelegen in Eindhoven Centrum tegenover het station en is super makkelijk te vinden.

Ik heb gekozen voor haarweaves. Dit zijn lange matten met haar die vervolgens in banen worden vastgemaakt aan je eigen haar. Hiervoor gebruiken ze micro ringetjes. Deze zijn niet schadelijk voor je haar en groeien uit met je eigen haar. Je kunt ze dan na 4 tot 6 weken weer omhoog laten plaatsen of er uit laten halen.

Bel 040 84 34 011

Maak een afspraak