Bel 040 843 4011

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Wilt u persoonlijk langskomen voor advies, hebt u een vraag, is u iets niet duidelijk, of iets anders? Vul het online contactformulier in en vul bij het veld onderwerp uw voorkeur vraag in waarover u advies wilt. Vul bij “Uw Bericht” de overige informatie in, of laat uw naam en nummer achter, wij bellen u op een door u gekozen tijdstip terug.

Wilt u zeker zijn dat u meteen de juiste kleur bestelt? Huur dan een gratis kleurenring. Deze ring bevat plukjes haar in alle kleuren die bij ons te huur zijn. Hou ze naast uw eigen haar en u weet meteen welke kleur u moet bestellen. Een kleurenring huurt u voor 25 euro en wanneer u hem achteraf naar ons terugstuurt ontvangt u het aankoopbedrag terug. Vul het online contactformulier in en vul bij het veld onderwerp “Kleurenring ontvangen” in.

Bekijk hier onze algemene hoofdmaat tabel voor alle details.

It’s My Hair.nl verkoopt haarextentions van 100% echt haar die je mag stylen en, krullen, kleuren, opsteken, kortom alles wat u met uw eigen haar kunt doen en geeft advies over al uw vragen m.b.t. Europees haar en Black hair.

U kunt haren kopen zonder ze in te laten zetten. Tevens kunt u diverse behandelingen laten doen. De haren zijn online te koop bij www.itsmyhair.nl en op verschillende verkooplocaties. Bel ons gerust! Telefonisch contact met ons serviceteam 040 843 4011.

Wij leveren alleen binnen Nederland. De kosten voor het verzenden onder rembours bedragen de verzendkosten + 1% commissie voor post.nl van het totaalbedrag van uw bestelling. De kosten voor uw rembours zending dienen vooraf betaald te worden. Uw bestelling wordt direct verzonden op het moment dat de rembourskosten zijn betaald. De kosten van rembours bedragen €19,50 (€11,50 + extra snelle service levering + extra verzekeringskosten (€8,00). Wij hanteren een maximum bestelbedrag van EUR 1.000,- per rembours bestelling.

Uiteraard is online bestellen bij It’s My Hair.nl veilig door middel van het SSL-certificaat. In het kort zorgt een SSL certificaat ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de u en It’s My Hair.nl via een versleutelde verbinding verloopt. Zonder het SSL-certificaat is een verbinding niet beveiligd en kan informatie dus onderschept worden. Wij respecteren de privacy van onze bezoekers.

Post NL/DHL4You met Track & Trace

Producten levertijd 1-3 werkdagen

Post NL Pakket Rembours

Producten levertijd 1-3 werkdagen

Bij verzending ontvangt u een email met de barcode van uw pakket, waarmee u uw bestelling kunt volgen via Track & Trace. Orders geplaatst én betaald op maandag-vrijdag vóór 15:00 worden dezelfde dag in behandeling genomen, m.u.v. feestdagen. Orders geplaatst én betaald op maandag-vrijdag ná 15:00 worden de volgende werkdag in behandeling genomen. Heeft u uw bestelling niet ontvangen binnen de aangegeven werkdagen na verzending neem dan contact op met het It’s My Hair Serviceteam.

Alvorens uw bestelling te kunnen verwerken, dienen wij de betaling eerst ontvangen te hebben. Dit is het geval bij IDEAL en PAYPAL betalingen. Bij Bankoverschrijving moet u rekening houden met 2 tot 3 dagen verwerkingstijd. Uw order wordt pas in behandeling genomen op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen. Dit hangt natuurlijk af van de verwerkingstijd van uw bank.

U kunt kiezen uit binnen- en buitenlandse betalingen: in één klik geregeld.

• iDEAL

• Creditcard

• Mister Cash

• SOFORT Banking

• Overboeking

• Bitcoin

• PayPal

• Paysafecard

De op de website vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Een bijdrage in de verzendkosten wordt apart, voorafgaand aan het moment van bestellen, aan u vermeld. Deze bijdrage kan afhankelijk zijn van de ordergrootte. De bijdrage in de verzendkosten wordt bij een retournering niet terug betaald.

U kunt uw bestelling annuleren of wijzigen. In deze context houdt annuleren in dat een overeenkomst tussen u en It’s My Hair.nl tot stand komt nadat een bestelling is geplaatst en een orderbevestiging is ontvangen via de door u opgegeven e-mailadres.

Bij verzending ontvangt u e een e-mail met de barcode van uw pakket, waarmee u uw bestelling kunt volgen via Track & Trace.

Ik zie een leuk product, maar mijn maat is niet op voorraad! Misschien is dit product na te bestellen. Mail ons Url link of artikel, kleur en prijs. Stel hier uw vraag?

Uiteraard kunt u een product ruilen of retourneren. Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor alle details betreffende uw recht op retour of ruilen.

Wanneer kan ik een artikel ruilen of retourneren?

Door middel van het invullen van het online retouraanvraag formulier. U ontvangt dan z.s.m. een e-mail met het correcte retouradres. Let op! Vestigingadres is niet het retouradres. Alle retourzendingen die naar deze adres verstuurt worden, worden niet in behandelingen genomen. En gaan automatisch weer retour. Bij afgifte van uw pakket bij een PostNL winkel of postkantoor ontvangt u een afgiftebewijs. Bewaar dit bewijs goed! Dit is uw bewijs dat u het pakket hebt geretourneerd naar It’s My Hair.nl. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten.

Artikelen ruilen of retourneren uit verschillende bestellingen?

U kunt verschillende bestellingen in één doos doen. In deze context houdt het in dat de terug te sturen producten in nieuwe, ongebruikte en ongedragen staat zijn en met alle oorspronkelijke verpakkingsetiketten en originele labels aangehecht. Nieuw en ongebruikt betekent dat er geen vlekken op het artikel zitten, dat de labels en etiketten geen tekenen van gebruik vertonen en dat het artikel geen parfumgeur heeft.

De verzendkosten voor het versturen van een zending binnen Nederland zijn € 8,40

Zodra wij uw retourzending hebben gecontroleerd en verwerkt, sturen wij u een e-mail. Mocht u onverhoopt binnen 14 dagen na uw retourzending, geen bevestigingsmail hebben ontvangen, neem dan z.s.m. contact op met het It’s My Hair Serviceteam.

Bij ruilen of gedeeltelijk retour zal de waarde van de geretourneerde artikelen inclusief de verzendkosten voor de heenzending worden gecrediteerd op de bankrekening die u heeft gebruikt tijdens het plaatsen van uw bestelling. Restitutie vindt zo spoedig mogelijk plaats en uiterlijk binnen 30 werkdagen.

Deze termijn gaat in op het moment dat wij de artikelen retour hebben ontvangen. Met uitzondering van feestdagen. Het kan tot 10 werkdagen duren voordat restituties bijgeboekt zijn op uw bankrekening. Afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank.

Wij versturen naar verschillende landen. Indien u zich niet in Nederland bevind bent u aansprakelijk voor de eventuele belastingen en heffingen die uw land hanteert.

Europa Zone 1

België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco) Italie (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden

Europa Zone 2

Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenie, Slovenië, Slowakije, Tsjechië

Rest van de Wereld

Alle landen.

– Cadeaubon is meerdere keren per bestelling te gebruiken

– Cadeaubon is te gebruiken voor het gehele assortiment

– Cadeaubon heeft onbeperkte geldigheidsduur

– Cadeaubon is NIET gekoppeld aan een minimale en/of maximale bestelwaarde

– Cadeaubon wordt in het geval dat u artikelen retourneert weer als shoptegoed op uw account bijgeschreven

– Verrekening na bestelling en uitbetalen in contanten is NIET mogelijk

* U kunt bij een bestelling dus meerdere cadeaubonnen gebruiken, maar altijd slechts één kortingscode

** Ook nadat u artikelen geretourneerd heeft moet deze minimale bestelwaarde nog steeds behaald worden, anders is de kortingscode niet geldig voor uw bestelling

*** In het geval dat u uw bestelling retourneert is uw kortingscode niet opnieuw geldig voor uw volgende bestelling

Let op! Helaas is het niet mogelijk om na het plaatsen van een bestelling achteraf een kortingscode of cadeaubon te verrekenen. Ook de serviceteam kan u hierbij niet helpen. U kunt de kortingscode of cadeaubon uiteraard bij uw volgende bestelling gebruiken.

Ik krijg geen e-mail ontvangstbericht van mijn cadeaubon?

Indien u de cadeaubon e-mail niet binnen enkele ogenblikken heeft ontvangen van It’s My Hair.nl is dat mailtje mogelijk in de map ‘Ongewenste E-mail’ terecht gekomen of u kunt F5 drukken om uw scherm te refreshen. Kijk in die “Ongewenste E-mail map” of “Spam map” of daar berichten staan die u wel wilt ontvangen. U kunt de mailtjes van It’s My Hair.nl in uw map “Postvak IN” ontvangen als u de instelling van uw e-mail aanpast door ons mailadres als gewenste mail aan te merken.

Hier vindt u handige tips, wasvoorschriften en adviezen. Bekijk hier wist u dat?

Hairweaving is een inzet methode waarbij er dunne vlechten van het eigen haar worden gemaakt waarop de weftbanen worden vasst genaaid met naald en draad.

Hoelang blijft een Hairweaving zitten?
Hairweaving moet vervangen worden bij ongeveer 10 a 12 weken.

Als u een klacht heeft, kunt u contact opnemen met het It’s My Hair Serviceteam. Wij helpen u graag verder. Is uw klacht na contact met onze serviceteam niet verholpen? Dan kunt u deze schriftelijk kenbaar maken bij It’s My Hair.nl.

Uw klachtbrief stuurt u onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats en klantnummer of bestelnummer naar het e-mail adres, die u kunt opvragen middels het online contactformulier. Zodra wij uw brief hebben ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging. Een definitief antwoord ontvangt u binnen 14 werkdagen na de ontvangstbevestiging.

Voor een verlenging heb je ongeveer 4 tot 6 weft banen nodig.

Hoeveel weft banen nodig voor volume?
Voor een verlenging heb je ongeveer 4 tot 6 weft banen nodig.

Hoeveel weft banen nodig voor verlenging / volume?
Voor een verlenging/Volume heb je ongeveer 10 tot 12 weft banen nodig.

Hoe verzorg ik mijn weft banen?
Wij adviseren om alle haarverlengingen goed te verzorgen met een parabenen vrije/sulfaat vrije shampoo en conditioner, hetzelfde geldt voor een masker. Als je het haar wilt stijlen, tot 180 graden hitte en altijd het haar beschermen met een hitte bestendige olie of spray.

Hoe lang kan ik doen met weft banen ?
Mits goede verzorging van de weft banen 10 tot 12 maanden.

Hoeveel weft banen haal ik uit een bundel?
Uit een Weft bundel haal je gemiddeld 4-5 weft banen. Was het haar 1x per week.

1 x per week met een sulfaatvrij en parabeen vrij shampoo (verkrijgbaar bij Itsmyhair.nl) het haar altijd naar één richting wassen.Shampoo uitspoelen daarna de conditioner, laat deze 5 minuten tot 1 uur intrekken. Uitspoelen Bij een haarstuk leg je haarstuk op een handdoek en laat deze natuurlijk opdrogen. Mocht je het haar willen droog föhnen, voeg dan een haarbeschermer aan het haar toe en blaas het haar droog. Wil je een mooie slag of het haar stylen doe dan nog iets van de hitte beschermer erbij en stijl/krul het haar op een stand van minder dan 180 graden. Let op! Welke stijl/krultang je gebruikt, en lees altijd eerst goed de gebruiksaanwijzing voordat je het haar hiermee gaat stylen, te heet beschadig je het haar mee. Na het stylen doe er dan een voedende olie in voor de mooie glans. Al deze producten kun zijn uiteraard te verkrijgen bij itsmyhair.nl

Wasvoorschriften en verzorging Djarell Haarwerken

 • Haarwerk 1x per week wassen met een sulfaat en parabeenvrij shampoo en conditioner/masker. (te verkrijgen bij Itsmyhair.nl)
 • Haarwerk/Haarstuk voor de wasbeurt uitborstelen.
 • Borstel of kam je haarwerk/haarstuk van onder naar boven.
 • Wasvoorschrift: leg je haarwerk in lauw warm water met de shampoo, strijk de haren in één richting.
 • Spoel je haarwerk/haarstuk uit.
 • Doe de conditioner en/of masker in het haar en laat dit een paar minuten intrekken, daarna uitspoelen.
 • Dep je haarwerk/haarstuk droog met een handdoek om overtollig water te verwijderen.
 • Gebruik een leave-in conditioner en schud je haarwerk/haarstuk heel lichtjes los.
 • Hang de haarwerk/haarstuk op of plaats het stuk op een pruikenhoofd en laat dit op kamertemperatuur opdrogen.
 • Nadat het haarwerk/haarstuk droog is, kan je het borstelen en tangen/krultangen naar gewenst model.
 • Tangen/krultangen nooit hoger op een stand van 180ºC. Let op! Welke stijl/krultang je gebruikt, en lees altijd eerst goed de gebruiksaanwijzing voordat je het haar hiermee gaat stylen, te heet beschadig je het haar mee.

Ik heb nog vragen

Neem contact op