Groothandel

Partner worden

WEBSHOP

WEBSHOP

Shop de collectie

HAIRBOUTIQUE

HAIRBOUTIQUE

It's my Hair salon

OPLEIDING

OPLEIDING

Haarverlenging specialist

Wil je It’s my Hair partner worden? Meld je aan en maak een afspraak!

Haarmatten van Hair by Djayrell, een weft van hoge kwaliteit. De Hair by Djayrell Hair Wefts zijn van 100% Indiaas echt haar en zijn van absolute topkwaliteit. Deze wefts zijn leverbaar in de structuur steil. Ben je geïnteresseerd in de Hair by Djayrell haarlijn voor in jouw winkel of salon? Wil je ook werken met de beste haarkwaliteit, groot assortiment kunnen bieden aan je klanten, met de daarbij horende inzetmethoden?

Zoek jij een partner die met je meedenkt en met wie je jouw salon kan laten groeien? Dan ben je bij It’s my Hair aan het juiste adres! Met onze jaren ervaring kennen we de fijne kneepjes van het vak. We leveren niet alleen de beste hairextensions tegen de scherpste prijzen, maar staan ook voor je klaar met expertise en advies als dat nodig is. Partner worden? We kijken uit naar een kennismaking! Registreer jouw gegevens hieronder, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij beantwoorden graag al je vragen. Na aanmelding kun je met een code inloggen en worden onze groothandels prijzen alleen zichtbaar voor aangesloten partnersalons.

Op een rij

  Trainingen voor onze partners
  Scherpe prijzen
  Expertise en gratis persoonlijk advies
  Profiteer van scherpe inkoopprijzen
  Snelle service
We kijken uit naar een kennismaking! Registreer jouw gegevens hieronder, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Heb je een vraag over een behandeling, product of is iets onduidelijk, neem dan contact op met ons Service Team. Laat hier je bericht achter en ontvang een spoedig antwoord.
  Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van: dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 16:30 uur via ons algemeen telefoonnummer: 040 843 40 11.

  Groothandel
  Kom gerust langs voor een afspraak
  Vraag naar de mogelijkheden

  Bel 040 84 34 011

  Maak een afspraak