Voor & Na

Klantreacties

Bekijk de voor en na & reviews van onze klanten. Made by Hair by Djayrell!

De voor en na hairextensions met foto’s op deze pagina zijn door It’s my Hair ingezet, geknipt en/of gestyled! Er worden alleen eigen voor en na hairextensions met foto’s gebruikt die bij It’s my Hair zijn gemaakt met goedkeuring van al onze klanten. Tevens zijn er reviews en ervaringen geplaatst door klanten die hairextensions of haarmatten hebben laten inzetten bij It’s my Hair.

Ieder die een hairextensions ervaring heeft ingestuurd, wil ik hiervoor nogmaals bedanken!

Met vriendelijke groeten,

[masterslider_pb alias=”ms-14-1″]

IMH klanten

Lees hier eerlijke reviews.
“Voor het eerst extensions laten zetten, heb ze nou 2 weken en ben er super blij mee, ik zou het zeker aanbevelen.”
Daniela Pereira uit Bladel
“Heb daar mijn extensions laten zetten en ga altijd super blij naar buiten deze kapper is echt een aanrader.”
Karin Verbeek uit Eindhoven
“Sinds een paar maanden trouwe klant en suuuuper tevreden! Klantgerichte en professionele houding en altijd heel gezellig.”
Eilish Flesch uit Eindhoven
“Supermooi haar wat passend bij je eigen haar wordt uitgezocht, ik heb 2 kleuren waardoor het er heel natuurlijk uitziet.”
Dorian de Mijne uit Gent
“Na weken bellen naar salons die mijn extensions niet vast in mijn haar konden zetten, ging ik het in eindhoven zoeken. Ik belde op: Ja tuurlijk kunnen we dat!”
Lynn Reijnders uit Helmond
“Twee super gezellige vrouwen die er alles aan doen om je helemaal herboren en niks minder als super tevreden de deur uit laten gaan. Zeker een aanrader!”
Merle Rossieau uit Nuenen
“Helemaal vanuit Roermond naar ‘itsmyhair’ gekomen en het is de reis dubbel en dwars waard! Ze nemen echt de tijd voor je. Absolute topstylisten!”
Lieke Clerkx uit Roermond
“Met alle liefde van de wereld, wij zullen jullie zeker promoten als iemand ons zou vragen waar ze terecht kunnen voor haarverlenging of pruik.”
Mira Wismans uit Helmond
“Wat ben ik blij dat er nog van deze leuke lieve mensen zijn die je willen helpen en tijd voor je maken zodat je super tevreden de deur uit loopt”
Angelique Visser uit Eindhoven
“Echt een super leuke salon. 2 gezellige dames die alles goed duidelijk uit leggen. En de resultaat is ook zeer goed! I am In love With ItsmyHair…Zeker een aanrader!”
Giulia Castano uit Rome
“Vandaag mijn haren laten doen. Ben echt super blij ermee. Is echt mooi geworden, van kort blond haar naar haren tot mijn billen. De droom van bijna iedere vrouw!”
Tanya William uit Eindhoven
“Leuke dames en heel vriendelijk. Ze geven goed advies en kijken echt naar wat jij wilt! Echt zo mooi gedaan! Ben er Super blij mee! Dank jullie en tot snel!”
Janneke v. Diggelen uit Veldhoven
HAIR WEAVE

HAIR WEAVE

Hair by Djayrell bestaat uit echt mensenhaar

WAX EXTENSIONS

WAX EXTENSIONS

Verkrijgbaar in 32 verschillende kleuren

DJAYRELL CLIP-IN

DJAYRELL CLIP-IN

Hulp van de kapper is niet nodig

Sfeer impressie

Bel 040 843 40 11