Leveringsvoorwaarden

Uw bestelling wordt verzonden als:

1. De order is bevestigd
2. De betaling is goedgekeurd
3. Het lever-/factuuradres is gecontroleerd

De It’s My Hair.nl genoemde leveringstermijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen daarom geen rechten worden ontleend. It’s My Hair.nl streeft erna om de indicatieve leveringstermijn zoals vermeld op It’s My Hair.nl te behalen. Levering vindt alleen plaats nadat het te betalen bedrag is ontvangen door It’s My Hair.nl.

Betaling onder REMBOURS (Alleen geldig in Nederland)

Wij leveren alleen binnen Nederland. De kosten voor het verzenden onder rembours bedragen de verzendkosten + 1% commissie voor post.nl van het totaalbedrag van uw bestelling. De kosten voor uw rembours zending dienen vooraf betaald te worden. Uw bestelling wordt direct verzonden op het moment dat de rembourskosten zijn betaald. De kosten van rembours bedragen €19,50 (€11,50 + extra snelle service levering + extra verzekeringskosten (€8,00). Wij hanteren een maximum bestelbedrag van EUR 1.000,- per rembours bestelling.

Verzendkosten

Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over de verzendkosten, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Aangetekende post wordt altijd met Priority en via een apart kanaal vervoerd. De zending wordt de volgende werkdag persoonlijk aan de geadresseerde afgegeven. Aangetekende post is standaard verzekerd tegen beschadiging en verlies.

De verzendkosten worden berekend afhankelijk van de afmeting, het gewicht en de bestemming van uw pakket exclusief administratiekosten. Verzenden doen wij alleen aangetekend en verzekerd zodat wij zelf ook weten dat het goed aankomt.

De 5 voordelen op een rij:

1) extra garantie
2) verzekerd vervoer
3) extra snelle service
4) geen aflevering bij de buren
5) juridisch bewijs van verzending

Plus extra zekerheid

Aangetekend versturen geeft bovendien juridische zekerheid. Het verzendbewijs geldt als juridisch bewijs van verzending. Voor extra zekerheid kunt u vragen om een Bericht van Ontvangst, u ontvangt dan een getekende ontvangstbevestiging van de ontvanger retour.

Europese landen behorende bij de EU

De werkelijke verzendkosten zijn van toepassing op het moment van bestelling. Wees ervan bewust dat de kosten van verzending variëren voor verschillende landen.

Omzetbelasting

De prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW. De omzetbelasting wordt berekend en getoond als onderdeel van de definitieve factuur vóór u toestemming geeft voor betaling. Alle eventuele douaneheffingen en invoerrechten en/of lokale belastingen worden doorberekend.

De Nederlandse BTW wordt berekend voor alle ingezetenen van EU landen. Voor leveringen buiten de EU moeten alle kosten voor verzending en van toepassing zijnde heffingen door de ontvanger contant worden betaald bij levering.