Haarproblemen

Maatwerk is de oplossing

Haarproblemen bij vrouwen hebben veelal te maken met haaruitval!

Last van haaruitval?

Gezond haar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel vrouwen hebben last van haarproblemen. Haarproblemen bij vrouwen hebben veelal te maken met haaruitval. Dit kan optreden door bijvoorbeeld stress of slechte voeding, maar de meest voorkomende oorzaak is erfelijke aanleg. Ook hormonale afwijkingen, huidziektes zoals eczeem, een allergie, alopecia, medicijngebruik of bestraling en chemotherapie leiden tot haarproblemen. Hoe dan ook, het hebben van een haarprobleem heeft grote invloed op het zelfvertrouwen van een vrouw.

Heb je last van haaruitval of alopecia? Heb je net een chemobehandeling achter de rug of heb je om andere redenen last van dunner haar of kale plekken? Wij helpen je graag met een natuurlijk haarwerk, ook wel pruik of lace wig genoemd.

De haarstukken van Hair by Djayrell

It’s My Hair werkt uitsluitend met 100% echt mensenhaar van Hair by Djayrell. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en een mooie valling van het haar. Een haarwerk van echt mensenhaar heeft een natuurlijke glans en zit veel beter op het hoofd. De haarstukken van Hair by Djayrell worden zo bevestigd dat je niet ziet dat het een haarwerk is. Daarom kun je haar van Hair by Djayrell föhnen, krullen en stijlen, net als je eigen haar. Dit is de oplossing voor jouw haarprobleem. Met haar van Hair by Djayrell kun jij zelfverzekerd over straat. Dat gunnen wij jou!

Volledig privé

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat jij je veilig voelt in onze salon. Daarom is onze salon voorzien van een aparte ruimte. Een ruimte waar jij volledig privé en met oprechte aandacht wordt geholpen. Je stapt pas naar buiten als je helemaal tevreden bent met jouw look.

Voor een haarwerk/haarstuk van Hair by Djayrell maak je een afspraak voor een intakegesprek deze is geheel vrijblijvend. Je krijgt dan persoonlijk advies. We bespreken de mogelijkheden en bepalen de juiste maat en kleur van het haarstuk. De haarstukken van Hair by Djayrell zijn dus niet verkrijgbaar in onze webshop. Voor het passen en meten van een haarstuk kun je een afspraak maken in onze salon. Wij verzekeren dat je binnen 5 werkdagen een afspraak kunt inplannen. De haarstukken van Hair by Djayrell zijn gemaakt van 100% echt mensenhaar en speciaal ontwikkeld om dagelijks te dragen. Dat betekent dat ze comfortabel zitten.

Confectie haarwerken levertijd 2 dagen

Maathaarwerk levertijd 6 – 12 weken

 

Ook is er een mogelijkheid een haarwerk te reserven voor een periode van minimaal 3 weken tot maximaal 6 weken.

Impressie video van een Djayrell Headsetz (haartopper)

Haarproblemen
Kom gerust langs voor een afspraak
Vraag naar de mogelijkheden

Bel 040 84 34 011

Maak een afspraak