Hairweave

Extra volume

WAX EXTENSIONS

WAX EXTENSIONS

Verkrijgbaar in 32 verschillende kleuren

DJAYRELL CLIP-IN

DJAYRELL CLIP-IN

Hulp van een haarstylist is niet nodig

VOOR & NA

VOOR & NA

Reacties van onze klanten

Een hair weave van Hair by Djayrell bestaat altijd volledig uit echt mensenhaar!

Wil jij mooi, lang haar?

Met een hair weave is het mogelijk om jouw haar te verlengen. Ook kun je met een hair weave extra volume creëren. Maar wat is een hair weave? Hair weave is een algemene term voor een haarstuk. Het haarstuk bestaat uit haar dat is vast geweven aan een koord. Zo ontstaat er een baan haren, die behalve ‘weave’ ook wel ‘weft’ wordt genoemd. Een hair weave van Hair by Djayrell bestaat altijd volledig uit echt mensenhaar. Niemand ziet dat jij een hair weave hebt.

Haarbundel

Eén hair weave weegt 20 gram en een haarbundel weegt 100 gram. Elke haarbundel bestaat dus uit vijf hair weaves. De hair weave van Hair by Djayrell wordt namelijk verkocht in losse stukjes van 20 gram met een breedte van 50 cm. Zo ben je niet verplicht om een hele bundel van 100 gram te kopen en kun je precies nemen wat jij nodig hebt. Doordat je één hair weave los kunt kopen, is het ook mogelijk om verschillende haarkleuren te kiezen. Zo creëer je natuurlijke kleurschakeringen en diepte in je haar. De hair weaves van Hair by Djayrell gaan minimaal 6 maanden mee.

Dit is sterk afhankelijk van het gebruik van producten. Door de juiste producten te gebruiken, verleng je de levensduur van jouw hair weave en bespaar je dus geld. Na het testen van veel producten hebben wij de beste producten opgenomen in ons assortiment. Hoe worden de hair weaves vastgezet? Er zijn twee mogelijkheden om de hair weaves van Hair by Djayrell vast te zetten.

Microringen

Een micro weave zijn kleine metalen ringetjes die zijn voorzien van een siliconen laagje. De microringen worden bevestigd door een plukje van het eigen haar samen met een plukje van de hair weave door een lusje te halen. Daarna wordt de microring met een speciaal tangetje dichtgeknepen. De microringen zitten op 2 cm van de hoofdhuid.

Wat zijn de voordelen van een micro weave?

De micro weave wordt niet vastgemaakt met een vorm van hitte. Er wordt geen gebruik gemaakt van lijm of andere chemicaliën. Hierdoor raakt je haar niet beschadigd en dat is een groot voordeel. Bovendien voorkomt het siliconen laagje rondom de ringetjes dat de hair weaves uitglijden.

Corn rows

Hair weaving, ook wel corn rows, zijn kleine vlechtjes die op je hoofdhuid worden gemaakt. De vlechtjes worden gemaakt met je eigen haar. Door de vlechtjes wordt garen gevlochten. Dit zorgt ervoor dat de hair weave extra goed vast blijft zitten. De hair weave wordt vervolgens aan de vlechtjes vastgenaaid met naald en draad.

Wat zijn de voordelen van hair weaving?

Hair weaving is een methode waarbij de hair weave (haarmatjes) dicht tegen de hoofdhuid wordt geplaats. Hierdoor heb je lang plezier van jouw glamorous look. Hair weaving hoeft namelijk pas vervangen te worden bij ongeveer 6 tot 8 weken.

Weftbanen

De weftbanen van Djayrell kun je ook gebruiken als clip-in extensions. Je kunt de haarmatjes zelf op maat maken en hieraan de clipjes zelf vastnaaien om zo je eigen clip-in set te creëren. Hierbij ben je vrij van de maten van de haarmatjes en heb je een op maat gemaakte clip-in set.

Prijzenlijst hairweave 100 gram Djayrell Hair

40 cm €299,00 (1 kleur)
€315,00 (2 kleuren)

————————————-

45 cm €399,00 (1 kleur)
€420,00 (2 kleuren)

————————————-

50 cm €435,00 (1kleur)
€455,00 (2 kleuren)

————————————-

55 cm €475,00 (1 kleur)
€496,00 (2 kleuren)

————————————-

60 cm €539,00 (1 kleur)
€557,00 (2 kleuren)

————————————-

65 cm €559,00 (1 kleur)
€578,00 ( 2 kleuren)

————————————-

*Clipin extensions zelfde prijzen alleen komen er meer kosten bij voor het maken vanaf €69,95

Hairweave
Kom gerust langs voor een afspraak
Vraag naar de mogelijkheden

Op maat gemaakt

32 verschillende kleuren