Russian volume 3D

Waaiereffect

ONE BY ONE

ONE BY ONE

Ideaal voor een natuurlijke look

Wimperlifting

Wimperlifting

Lash lift oftewel wimperlifting

Volume eyelashes wimperextensions of 3D Volume lashes in een handomdraai!

Meer volume

Russian Volume of Volume eyelashes is een effectieve manier om meer volume te creëren. Het is zeer geschikt voor vrouwen met weinig natuurlijke wimperhaartjes. Er kunnen namelijk tot wel zes haartjes aan één natuurlijk wimperhaar worden bevestigd. Dit zorgt voor een waaiereffect en mooie volle wimpers. Naar wens kunnen er 2 tot 6 wimperextensions worden geplaatst op 1 natuurlijk haartje. Uiteraard hangt de hoeveelheid wimpers die geplaatst kan worden wel af van de conditie van je eigen wimpers.

Wat is het verschil tussen one-by-one lashes en volume lashes?

Volume eyelashes worden gezet met dunnere extensions. De Volume eyelashes extensions zijn zo dun dat zes volume eyelashes extensions gelijk staan aan een 0.20 one-by-one extension. Daarnaast wordt er met Volume eyelashes meer volume gecreëerd omdat er op één natuurlijk haartje meerdere wimperextensions kunnen worden geplaatst.

Gemiddeld 6 weken

De wimperextensions blijven gemiddeld 6 weken zitten, afhankelijk van de groeicyclus van de eigen wimperhaartjes en de verzorging van de wimpers. Om een mooie volle wimper te behouden, adviseren wij om elke 2 à 3 weken terug te komen voor een opvulbehandeling

Russian volume 3D
Kom gerust langs voor een afspraak
Vraag naar de mogelijkheden

Topkwaliteit

Gemiddeld 6 weken