Haarstukken

Advies op maat

Maak een afspraak voor een adviesgesprek, bespreek de mogelijkheden!

Perfect haar

Vroeger werd een haarstuk (lace-wigs) alleen gedragen door celebrities, maar tegenwoordig is perfect haar voor iedereen bereikbaar. Er zijn verschillende redenen om een haarstuk te dragen. Bijvoorbeeld wanneer je dun, weinig of geen haar hebt. Dit is veelal genetisch bepaald, maar kan ook voorkomen door toedoen van een chemokuur of een haarziekte.

Voor een haarstuk van Hair by Djayrell maak je een afspraak voor een intakegesprek. Je krijgt dan persoonlijk advies. We bespreken de mogelijkheden en bepalen de juiste maat en kleur van het haarstuk. De haarstukken van Hair by Djayrell zijn dus niet verkrijgbaar in onze webshop. Voor het passen en meten van een haarstuk kun je een afspraak maken in onze salon. De haarstukken van Hair by Djayrell zijn gemaakt van 100% echt mensenhaar en speciaal ontwikkeld om dagelijks te dragen. Dat betekent dat ze comfortabel zitten.D0D57C01-D17E-47E4-8CFB-B82362DF76AE

Wist je dat?

  De haarstukken van Hair by Djayrell van 100% echt mensenhaar zijn gemaakt.
  De haarstukken in verschillende lengtes, diktes en kleuren te verkrijgen zijn.
   Er haarstukken met verschillende pasvormen zijn.
  De haarstukken na levering nog op maat gemaakt kunnen worden.
   Mocht je een op maat gemaakt haarstuk willen bestellen, dan is dit uiteraard ook mogelijk.
  De haarstukken geschikt zijn om te stylen. Dit kan tot maximaal 180 graden en altijd in combinatie met het gebruik van een hittebeschermer.
  Je met een haarstuk van Hair by Djayrell kunt zwemmen en een sauna bezoeken.

Impressie van een Djayrell Haarstukje

Zie hoe makkelijk je een leuke kapsel creëert met onze Djayrell Lace wigs. Niet van echt te onderscheiden. Neem contact met ons op voor een afspraak bel 040-843 40 11.
Haarstukken of Lace wigs
Kom gerust langs voor een afspraak
Vraag naar de mogelijkheden

Bel 040 84 34 011

Maak een afspraak